Elaboració vins

Productos naturales de viña ecológica, garantizando el respeto por la naturaleza y la cultura de nuestro entorno

Elaboració de vins

A Miquel Pons elaborem agafant el millor de les tecnologies de premsat i el millor de les tècniques tradicionals, per tal d’ obtenir els millors mostos i convertir-los en vins d’expressió territorial.

La nostra filosofia d’elaboració és clara: el respecte pel raïm per tal d’obtenir productes natural. Elaborem sempre amb baixos continguts de sucre residual i només amb els mostos de primera premsada obtinguts dels raïms de les nostres finques, realitzem premsats lents i fraccionats per obtenir els millors mostos.

Els vins de Miquel Pons són fruit de la sàvia combinació entre tècnica i tradició. Les varietats emprades són clàssiques a la comarca del Penedès, però la elaboració es fa sota els criteris enològics més moderns, per obtenir vins intensos i complexes com demana el consumidor actual.

VINS DE PRIMERA PREMSADA

Realitzem una selecció acurada dels millors raïms de les nostres vinyes dels quals fent uns premsats fraccionats i lents per obtenir els millors mostos dels quals en sortiran els nostres vins.

VINS 100% NATURALS

Els vins de Miquel Pons són vins sense sucre residual, només contenen el mínim restant del procés de fermentació, fent que els nostres vins siguin més lleugers i saludables.

COLLITA PRÒPIA

Els nostres vins son de collita pròpia i controlem tot el procés, son vins de terrer on es poden notar les diferencies entre les anyades degut al Sol, la terra i la pluja. Son vins Miquel Pons.

ELABORACIÓ POC AGRESSIVA

Fem elaboracions lentes efectuant processos com filtratges, clarificacions i trasbalsos poc agressius amb l’únic objectiu de preservar el màxim les propietats del raïm obtingut de les nostres finques.

» Els nostres productes son el reflex de la constància, paciència i el saber fer indispensable per aconseguir extreure el millor de les nostres vinyes, conservar-ho al celler i expressar-ho en una ampolla. «