L’enòleg

Productos naturales de viña ecológica, garantizando el respeto por la naturaleza y la cultura de nuestro entorno

Joan Miquel Canals i Bosch

Llicenciat i doctorat en químiques per la Universitat de Barcelona i la Universitat Rovira i Virgili respectivament. Professor de la facultat d’enologia de Tarragona. Membre de diversos comitès d’avaluació de tasts de DO Especialista en tasts i estudi del suro en els taps, així com en l’elaboració de vins escumosos.

L’aposta personal per treballar des de la base en la selecció del vi i la investigació per aconseguir vins varietals o cupatges ben estructurats i de la màxima qualitat, ha aportat a les caves Miquel Pons una filosofia molt equilibrada amb un compromís màxim per mantenir les característiques més naturals en els nostres productes.

La passió per crear nous vins i caves de personalitat pròpia i la il·lusió per mantenir la tradició a casa nostra, són el present i el futur en l’evolució de la nostra gamma.

Pere Pons Mercadé

Graduat en Biotecnologia per la Universitat de Barcelona i Doctor en Enologia i Biotecnologia per la Universitat Rovira i Virgili. Durant la realització del Máster de Begudes Fermentades, va realitzar una estada d’un any a la University of Bordeaux, ISVV (“Institut des Sciences de la Vigne et du Vin”). Especialista en l’envelliment, evolució i la criança sobre lies dels Caves, tema en que es va basar la seva tesi Doctoral.

Tercera generació de la família i enamorat del Penedès i de les seves varietats, Buscant fer vins originals i únics amb varietats autòctones i que expressin el terroire.

Paticipa