[rev_slider_vc alias=»cat»]

TRADICIÓ

Un llegat meravellós

Miquel Pons és la marca que la nostra familia, que ara fa més de 250 anys i després de varies generacions, va començar a embotellar i comercialitzar.

TERRER

Denominació d’origen Penedès i Cava

Productes naturals de vinya ecològica, garantint el respecte per la naturalesa i la cultura del nostre entorn: l’històric territori del Penedès.

ELABORACIÓ

Mantenint l’essència del raïm.

Elaborem agafant el millor del les ultimes tecnologies de premsat i el millor de les tècniques tradicionals, per tal d’obtenir els millors mostos.

MÉS DE 250 ANYS TRANSMETENT LA PASSIÓ PER LA VINYA

Tenim un objectiu clar: la cerca constant de la qualitat, millorant cada dia per a poder oferir el millor cava i vi possible. Cada anyada és un repte per a nosaltres que te per objectiu aconseguir el millor raïm per a poder elaborar els millors caves i vins possibles

Terra

60 hectàrees de vinya entre el terme de Subirats (Alt Penedès) i Sant Marçal, a la comarca del Baix Penedès.

Esforç

Haver cultivat amb delicadesa durant generacions ens regala els millors fruits possibles, vins i caves d’alta qualitat.

Viticultura

Utilitzem varietats de raïm autòctones com el Xarel·lo, el Macabeu i el Parellada com a referencia, ja que són els senyals d’identitat del nostre territori.

JOAN PONS

» Cada ampolla de cava és un fill, el veus néixer, créixer i madurar a la cava i quan es fa gran et sents orgullós del que ha esdevingut «