Món Miquel Pons

Productos naturales de viña ecológica, garantizando el respeto por la naturaleza y la cultura de nuestro entorno

Món Miquel Pons

Miquel Pons també té un vessant social que ha esdevingut a través de la relació que hem anat adquirint amb els nostres clients, amics i coneguts al llarg dels anys. A través de la comercialització dels nostres productes, l’ esponsorització i la publicitat hem expressat les nostres ganes de donar-nos a conèixer, la nostra personalitat, les nostres inquietuds i les ganes d’aportar el nostre gra de sorra per millorar la societat.


Esponsorització

 

A Miquel Pons creiem que l’esport és un mitja d’integració de races, cultures i genera uns vincles emocionals bon i sans, tal com poder ser el companyerisme, el treball en equip, la cultura de l’esforç, la igualtat, el respecte i l’amistat. Per aquest motiu tenim diferents col·laboracions amb equips amateurs de Catalunya per tal de poder-los ajudar a desenvolupar tant la seva tasca de formació esportiva com la personal.

Mantenim un acord de esponsorització amb els equips de basquet Sant Medir i amb el C.F La Granada l’equip del nostre poble.

En la vessant esportiva mantenim també una estreta col·laboració amb el futbolista del F.C Barcelona Xavi Hernández del quals hem estat patrocinadors del seu campus de futbol formatiu en diverses ocasions. Amb aquestes actuacions reafirmem el nostre compromís amb l’esport que tant bons valors aporta a la societat.

Cava Solidari Beques Sushil

 

En el món globalitzat on vivim, les coses passen tan ràpid que, de vegades, val la pena aturar-nos a pensar i ser conscients del fet que som uns privilegiats i que, arreu del món, hi ha moltes persones que estan en una situació dramàtica en què ni tan sols tenen accés a l’aigua potable, la llum, el menjar o l’escolarització.

Des de Miquel Pons posem el nostre gra de sorra per intentar millorar les coses. Pels nostres valors, creiem important involucrar-nos amb els més desfavorits, de manera humil i amb bona voluntat i, sobretot, amb il·lusió i sentit de la responsabilitat.

Per això, col·laborem amb l’ONG Namlo Europa a través del projecte Bombolles Solidàries. Amb la venda de cada ampolla del cava solidari creat per a l’ocasió, es destinen 2  € per al Programa de Beques Escolars Sushil Tamang, un fons de beques en memòria d’un dels alumnes becats per l’ONG que va perdre la vida durant el terratrèmol al Nepal del passat 25 d’abril. El programa de beques permetrà que altres nens i nenes puguin arribar a fer realitat els seus somnis educatius i estar millor preparats per ajudar a les seves comunitats.

Namlo Europa és una associació que treballa per combatre la pobresa a través de l’educació i el desenvolupament sostenible amb projectes que ajuden a millorar la situació de les comunitats més desfavorides del Nepal.

Els infants i els joves són protagonistes en la construcció d’un futur millor i, per tant, la seva formació adquireix un valor de gran importància. Per això, Namlo Europa ha assumit el compromís de treballar en favor de l’accés i la igualtat en l’educació, cooperant en l’àmbit educatiu i formatiu com a eina fonamental de lluita contra la pobresa i a favor del desenvolupament.

Namlo és associació que col·labora estretament amb Namlo Internacional recolzant programes de desenvolupament a Nepal i Nicaragua. Sense cap ànim de lucre ni cap afinitat política ni religiosa, treballen per millorar la situació de moltes persones a través de programes educatius i de suport a les comunitats, tot potenciant la seva autosuficiència.

La seva missió és clara Namlo Europa treballa per combatre la pobresa a través de l’educació i el desenvolupament de projectes i accions, que ajudin a millorar la situació de comunitats més desfavorides.

Considerem que l’educació és la base del desenvolupament en una societat globalitzada i molt avançada tecnològicament. Els nens i joves són protagonistes en la construcció dun futur millor i, des d’aquesta vessant, la seva formació adquireix un valor de gran importància.

Per això Namlo ha assumit el compromís de treballar en favor de l’accés i la igualtat en l’educació , tot cooperant en l’àmbit educatiu i formatiu com a eina fonamental de lluita contra la pobresa i a favor del desenvolupament.